BLOG

Toužíte po neinvazivním omlazení pleti s liftingovým efektem? Pak je V-Carbon to pravé ošetření pro Vás. Profesionální kosmetické ošetření současně propojuje sílu AHA kyselin s aktivním karbonem, čímž výrazně omladí Vaši pleť.

Patříte mezi typy lidí, kteří svůj pohled jako první zaměří na ruce jiných lidí? Obdivujete jejich krásu, přitom sama cítíte, že Vaše ruce nejsou tak jemné, jak byste si přála? Jednou z doplňkových služeb v salonu Mycoolcosmetic je také parafínová lázeň na ruce, proč je tak žádoucí a oblíbená?

Velká většina typů pletí se potýká s problémem jako jsou černé tečky. Nejčastěji zasahují oblast nosu, čela a brady, tedy tzv. "T" zónu. Výjimkou samozřejmě nejsou leckdy ani tváře. Pokud ovšem máme řešit na naší pleti nějaký nešvar, pak je černá tečka za mě tedy ta největší výhra.

Slovní spojení AHA kyseliny vzniklo z počátečních písmen anglického názvu Alpha Hydroxy Acids, což jsou tzv. ovocné kyseliny, které se ovšem nenachází pouze v ovoci, ale také v mléce i cukrové třtině.